divendres, 21 de març del 2008

"El violí fantasma" Conte Musical Infantil

Edu3.catEn aquest capítol del programa "Una mà de contes", un artista posa imatges, mitjançant diverses tècniques, al relat "El violí del fantasma".
Un dia, el senyor Grisini, un forner que vivia al nord d'Itàlia, es va comprar un violí en una botiga d'instruments musicals.
Quan va arribar a casa va tocar el violí, que feia un soroll espantós, i, tot seguit, se li va aparèixer un fantasma. El senyor Grisini es va espantar molt, va llançar el violí i va abandonar l'habitació. Després d'uns quants dies, va tornar a agafar el violí i el fantasma tornava a aparèixer cada vegada que el senyor Grisini el tocava.
Un dia va perdre la por que li tenia al fantasma i va decidir seguir-lo a través de la paret. Va agafar un pic, va trencar la paret i hi va trobar una capsa amagada als maons. En obrir la capsa hi va trobar un Stradivarius, el violí més meravellós que havia vist mai.
El senyor Grisini va tocar el violí, que sonava molt bé. Des d'aleshores es va convertir en un músic famós, però alguns deien que no era ell qui el tocava, sinó les mans invisibles del seu antic propietari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada